Monday, February 14, 2011

Lisa Surihani,Shaheizy Sam Bencinta

Arini nak citer pasal dua nama yang mak suke,mak ade terbaca noks dalam Kosmo semalam pasal satu tajuk berita "Lisa gagal pikat hati Sam?".Then,mak pun bacala,baca n baca ape kehelnya nih,ropa-ropanya si Lisa dan si Sam ni digosipkan mempunyai hubungan istimewa,i bet ramai yang dah kenal dorang,tapi mak hapload je lah gambar dorang,kot2la kepada sesiapa yg masih belum mengenali kan:-

Mr.Shaheizy Sam
Miss Lisa Surihani
Both of them
Lisa dan Sam mengakui,hubungan mereka tidak lebih sebagai kawan,bahkan hubungan itu sudah bermula sejak di bangku sekolah lagi.Betul ke tak betul wallahualam la kan,hanya Dia saja yang Lebih Mengetahui,but dat is not d point yg mak nak citer kat sini,yg mak nak citer sebenarnya adalah kata-kat Shaheizy Sam ni yg mak rase same dengan mak.
“Sam cakap dia seorang yang sangat dekat dengan kesempurnaan.Bukan nak kata saya belum jumpa wanita yang tepat,sebab saya sendiri tidak mencari.Saya menunggu!”.Ha..Sam samalah kita mak pun rasa seseorang yang mak idamkan adalah seorang yang hampir sempurna sperti di entri ini ,mak selalu percaya dia ada cuma mak belum jumpa noks yang tepat,pendek kata,mak menunggu!
One more thing,Sam cakap dia perahsia orangnya,mak pun,after apa yang berlaku dalam hidup mak,mak jadi lebih perahsia skunk,selagi tak betul2 comfirm sesuatu benda tuh,mak malas nak reveal awal2,n Sam cakap dia ada masalah iaitu dia rasa diri dia seorang yang membosankan!mak pun rasa mak ade masalah,iaitu masalah diri mak,mak tak stabil lagi dari segi ekonomi dan kewangan diri,plus mak tak bersedia nak tambah komitmen lagi dalam diri mak memandangkan komitmen yang sedia ada skunk pun kadang2 mak terlepas pandang nyah,gegege.
N mak sukee noks dis conversation dlm Cuti-Cuti Cinta:-
Farid:orang cakap cinta akan datang dengan sendiri
Nora:memangla tapi laambat
Farid:abis tu?
Nora:kena cari la
Farid:selalunya cinta yg dicari tu akan pergi
Nora:*xde modal nk bls*
Aku:agree2
Dipendekkan citer,mak menunggu bulan jatuh ke riba cam lagu Mr.JT ni,” I can't wait to fall in love with you
You can't wait to fall in love with me,This just can't be summer love you'll see,This just can't be summer love , L.O.V.E.*pehal tibe2 jiwang?*papepun layanzz…

Okla noks,mak nak beredar dulu,sebelum tu mak nak tanye,ape korang punye pilihan,mencari ke menunggu?mak pasti tak payah tunggu komen,ramai yang akan cakap mencari kan,teehe.

5 comments:

Anonymous said...

owh..i like d JT song,btw nak tunggu jgk bleh?hehe

missaanna.blogspot.com said...

haha..jomss!

Lyna Shaari said...

hye ms anna..dtg berbelogwalking ;)

missaanna.blogspot.com said...

hai lyn,u hv such a nice blog la dear,i love ur twins sooo much!!rase nak gigit2 pipi them..comelllnya...pinjamkan plsss..hehe,btw i followed u dear!

PhyZurra said...

asal ko letak video ex-boyfren aku kat sini? huhu