Sunday, February 20, 2011

Sorry...

Sorry sangat2 for d lack of updates here,i have a lotsss to share n write here but skunk i betul2 takde mood untuk menulis sepenuh hati,da ade 4,5 tajuk n entri yang i da tulis taapi half je pastu takde mood nak sambung sebab rase hati tak sepenuhnya masa tulis tuh,rase main2 je,n satu perkara laagi,i sangaat2 sibuk skunk dengan my H___________G,wish me luck ya,me too so neves with it,but takat harini,Alhamdulillah 85% went well,only dengan bantuanNYA semua ini berlaku,doakan i sama to complete it 100%,i promise i will come back here so soon,gimme 2,3days more,mana tau paling cepat mood i datang esok,we will see ya,btw,i nak cakap sangat2 i love u guys*tak kisahla yg tinggal jejak or silent readers kat sini*.Love u,keep in touch.=D

Sekian,terima kasih.

Truly,deeply n sincerely,

missfarhana@gmail.com

10 comments:

Anonymous said...

faham..

aLieF si Muncung ManiS said...

awak,,H______G tu ape??exam ek?? tak ape,,kalau awak dah ada idea dan berkelapangan,awk tulis la entry..dan alief wish good luck kat awak..dan buat betul2 taw..dan pasal soalan yg anna bagi kat blog alief tu,,actually tak ada rahsia pun..alief just pikat pembaca dgn buat entry yg happy mappy..pasal idea...idea tu dtg secara spontan..dan alief rajin gak baca dan komen blog orang...mana tahu time baca blog orang tu kita dapat idea..tapi,jgn copy 100peratus k..huhu.

aLieF si Muncung ManiS said...

dan satu lagi,,alief sangat2 hargai..thanx taw sebab sudi dtg blog alief..awk umor brapa ek??just asking..huhu.. thanx taw sbb sudi berkawan dgn alief...keep in touch..

Nurul Aqlima said...

take ur time...happy blogging ya :D

PhyZurra said...

gud luck.. tapi janji u ade tyme utk I.. wuwu.

missaanna.blogspot.com said...

phy:hekeleh..utk u ade la,i mean blogging je kena ade mood,utk u always..haha

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS BY: EYRA RIZAL

VENUE 1: SHAH ALAM
DATE: 26TH MARCH 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 2: JB
DATE: 17TH APRIL 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 3:
SABAH
DATE: 24TH APRIL 2011
FEES: RM400/PERSON



SYLLABUS:

**INTRODUCTION TO PRODUCTS & TOOLS
**ANALYZING SKIN TYPES/COLORS & SHAPES
**FOUNDATION TYPES & COLORS WHICH SUITS THE SKIN
**SHADING & CONTOURING
**EYEBROW SHAPING
**2 BASIC EYESHADOW TECHNIQUES
**MORE TIPS & TRICKS WILL BE REVEALED DURING THE CLASS

HOW TO REGISTER??
SMS : [FULL NAME] space [IC NUMBER] space [VENUE] space [DATE] to 016-2128740

and kindly bank in your deposit payment RM200 to maybank account:
1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)

***** LAST REGISTRATION FOR SHAH ALAM : 25TH MARCH 2011
*****LAST REGISTRATION FOR JB : 13TH APRIL 2011
*****LAST REGISTRATTION FOR SABAH : 15TH APRIL 2011

MUA/MAKEUP INSTRUCTOR: EYRA RIZAL
ASSITANT: RIRIEY . N ( junior MUA)

al_hakim said...

update jgn tak update..mmg bnyak dugaannya seorang blogger ni kan..=)

missaanna.blogspot.com said...

hakim:thx..nnti i update..bz giler skunk..hu

Nurul Aula said...

Goodluck anna walaupun im not sure on what it is.... Hehe:) cant wait for new update... Love Aula
www.aulawrites.blogspot.com