Monday, December 13, 2010

What i want..What is my wish list???

What i want? Sangattttt baaaaaaaanyyyyaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkk .. .. , Dreams .. everyone has a dream rite? .. To me, if you want to have a dream, make sure your dreams are big one or don't even has a dream.BESARRR PUNYAAA!!!haha .Nak tau dreams saya?biasa saja.. hehe .. ok .. I'll show you some ..* gelak jahat,hehheh *

    1. My ultimate dream is firstttt ............................................. .................................................. .................................................. ............................* already fainted *


                                                       BMW 323i
                                      * Latest punya design ok,lama xnak.*
Saaaaya saaaaangattt suka kereta ini,setiap kali lalu depan mata mesti rasa nak pengsan @ dah pengsan dan bangun balik..haha..


 tengok lampu belakang diaaa...mak aiii..luruh jantung...gegegege



dalam diaaa....hu..saya selalu berangan saya memandu kereta ini....


kunci dia pun saya rasa nak pengsan..leh bawak tido,oh my bmw..baby comes to me baby ...= D

That is my ultimate dream ... saya percaya sangat222x saya akan memandu BMW 323i ini one fine day,maybe tak lama lagi,6-7 bulan lagi ke,hehheh,InshaAllah..ameennn,dark grey ok my car..I fell in love with this car tahap cipan mengandung ok*sila buat2 faham ayat saya ya*xkisahla orang nak cakap apa pun kan,saaaaya memanggg obsesss .. huhu. (Doakan saya dapat memiliki ya.. aminnn ..)
Do u guys ada kereta idaman?i believe u do rite?If you don't mind,just share la kat sini,boleh kita bertukar-tukar idea dan pendapat,manala tau ada yang lagi expert pasal bab2 kereta ni dari saya.Sharing is caring and loving kan.*ceh2..ayat pujuk*


p/s:Aik..malu ke nak bagitau kereta idaman?xpayahla malu2 dgn i,i je pun bukan siti nurhaliza..hehe

5 comments:

Omar Faruqi said...

lamborghini.. amacam?? .. hahaha

missaanna.blogspot.com said...

amboi..lamborghini nuh..ok2..silakan omar..hehe

PhyZurra said...

Cara gak kalo dpt pakai lambo. Aku nak white colour! Huhu tapi stakat ni aku nak Audi Q5. Kellass x nok?

Sekamar Rindu said...

salam....mudah2an...tercapai..

**follow ur blog.....**6

missaanna.blogspot.com said...

thanx sekamar rindu,jz browsing ur blog,interesting huh,blogger glamour rupanya :p..mintak pndapat,perlukah sy teruskan blogging..mls nk updatela tp nakk!!haha